Instal·lacions

De detecció i extinció d'incendis

La instal·lació d’un equip de detecció i extinció d’incendis és un pas més enllà en la prevenció per part de la teva empresa o a nivell particular. A Detext Empordà ens encarreguem d’estudiar quina serà la millor manera de realitzar una instal·lació al teu espai, segons la teva petició; assessorar-te de manera personalitzada per trobar l’equipament contra incendis adequat a les teves necessitats; ajustar el pressupost a la teva butxaca; i, és clar, realitzar la instal·lació de l’equip o sistema de detecció i extinció d’incendis pertinent.

El nostre equip està format per professionals formats i en constant actualització dels seus coneixements en matèria de prevenció contra incendis. La seva experiència en el sector garanteix una instal·lació adequada a les teves necessitats i amb la màxima professionalitat i eficàcia.

Instal·lem equips de detecció i extinció d’incendis com extintors, boques d’incendi, sistemes de detecció i alarma contra incendis... tot el que necessites per tenir el teu espai totalment protegit contra el foc!

Plan de recuperación, transformación y resiliencia